Om Cocktail Week

Vi gør det igen!

Vi gentager succesen og skaber endnu en uge med fokus på lækker mad og udsøgte cocktails.

I efterårsferien uge 42 slår Dining Week dørene op til den spritnye festival Dining Week Sharing, der handler om at sætte fokus på fællesskabet ved at servere mad til deling for hele bordet. Ikke nok med det, slår byens fantastiske cocktailbarer også dørene op til endnu en Cocktail Week - hvor du har mulighed for at svinge forbi en af de mange gode københavnske cocktailbarer til en forfriskning inden eller efter din middag. Og hvis du er mere til bare cocktails, er du også velkommen til kun at bestille cocktailbilletter.

Dining Week har de seneste otte år lokket nysgerrige, danske ”foodies” ud at spise i både uge 7, 24 og 42. Det er med tiden lykkes os at blive Nordeuropas største restaurantfestival, og sammen med restauranterne har Dining Week vendt nogle af årets mest stille uger for landets spisesteder til nogle af de travleste.

Cocktailbilletterne udløser to cocktails for 100 kr. plus 11 kr. i billetgebyr pr. person. For det beløb får du en festivalcocktail præsenteret af Fentimans og Diageo samt en signaturcocktail, der showcaser den individuelle bar, som du har købt billet til.

Festivalcocktailen består af Jinzu Gin og Fentimans’ nye Yuzu Tonic. Når det kommer til signaturcocktailen, har baren fri mulighed for at udfolde sig kreativt.

Dato:
Cocktail Week afholdes i uge 42 fra den 14. til 21. oktober 2018.

Pris:
100 kr. + 11 kr. i billetgebyr pr. person for en festivalcocktail og en signaturcocktail. Billetterne købes her på www.cocktail-week.dk