Bar oversigt
10 / 18
No Stress Bar aps
Nørregade 26, 1165 København K
http://www.nostressbar.dk
  Søg & Køb billet   Minimumsalder på baren er 20 år

To cocktails - 100 kr. (+billetgebyr 11 kr.)

Første Cocktail - Festival Cocktail
Zacapa Dark & Stormy
Zacapa 23 rum & Fentimans Ginger Beer

Anden Cocktail - Barens egen signaturcocktail
Snow-white´s Kiss
Te-infuseret Gin, Timian, Hibicus og friskpresset Grape og Citron. Vinder cocktail fra det Danske Mesterskab i klassisk cockail 2018.


I Indre By ligger den danske version af den norske, prisbelønnede bar af samme navn ’No Stress’. Den vandt nemlig prisen som landets bedste bar til Oslo Bar Show Awards og nomineret i kategorien ’Best International High Volume Cocktail bar’ til den største cocktail festival i verden - Tales of the Cocktail. Og nu er København beriget med sin helt egen udgave af ’No Stress’.

Her kan du forvente cocktails med en legende og glad tilgang, med friske ingredienser, hjemmelavede sirupper, infusioner og friskpressede juicer.

Selvom partner og barchef Timo Mikkelsen i 2018 også har vundet danmarksmesterskabet i Classic Cocktail, er tilgangen til cocktailuniverset på No Stress ganske uprætentiøst, og sigter efter det som alle kan lide.

Så kig forbi No Stress, hvor du kan koble af fra hverdagen og smage frisklavede cocktails af høj kvalitet.

Her kan du forvente cocktails med en legende og glad tilgang, med friske ingredienser, hjemmelavede sirupper, infusioner og friskpressede juicer.