Om Cocktail Week

Cocktail Week er Københavns første cocktailfestival.

I vinterferien uge 7, kan Dining Week slå dørene op til en spritny festival. I samarbejde med en lang række københavnske cocktailbarer vil Dining Week tilbyde gæsterne muligheden for at svinge forbi en cocktailbar til en forfriskning inden eller efter deres middag. Og hvis man er mere til cocktails end til en treretters middag, er man også velkommen til kun at bestille cocktail-billetter.

Dining Week har de seneste otte år lokket nysgerrige, danske ”foodies” ud at spise i uge 7. Det er med tiden lykkes os at blive Nordeuropas største restaurantfestival, og sammen med restauranterne har Dining Week vendt årets mest stille uge for landets spisesteder til en af de travleste.

I 2018 udvider vi festivalkonceptet, så vores gæster får mulighed for at fuldende en god aften med cocktails enten før, under eller efter maden på en af Købenavns bedste barer.

Cocktail-billetterne udløser to cocktails for 100 kr. plus 10 kr. i billetgebyr pr. person. For det beløb får man en festivalcocktail præsenteret af Fentimans og Diageo samt en signaturcocktail, der showcaser den individuelle bar, som du har købt billet til.

Festivalcocktailen vil enten bestå af Tangueray 10 & Fentimans Connoisseurs Tonic eller Zacapa 23 & Fentimans Ginger Beer. Når det kommer til signaturcocktailen har baren fri mulighed for at udfolde sig kreativt.

I år er konceptet en del af Dining Week, men fremover bliver Cocktail Week en selvstændig cocktailfestival, som man kender det fra New York og London.

Dato
Cocktail Week afholdes i uge 7 fra den 11. til 18. februar 2018.

Pris
100 kr. + 10 kr. i billetgebyr pr. person for en festivalcocktail og en signaturcocktail. Billetterne købes på www.cocktail-week.dk